Cities in Motion 2

Cities in Motion 2

Breng je stad in vervoering

In de strategiegame Cities in Motion 2 beheer je het stadsvervoer. Het complexe en gedetailleerde spel is een aanrader voor fans van het genre.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Diepgaande gameplay
  • Veel verschillende soorten vervoer
  • Goede graphics
  • Drie spelmodi

TEGEN

  • Menu's zijn niet intuïtief
  • Lastig te leren

Goed
7

In de strategiegame Cities in Motion 2 beheer je het stadsvervoer. Het complexe en gedetailleerde spel is een aanrader voor fans van het genre.

Gameplay

De filosofie van Cities in Motion 2 wordt al snel duidelijk: een goed openbaar vervoersnetwerk is onontbeerlijk voor een leefbare stad.

Cities in Motion 2 speel je in een zogenaamde sandbox, een open wereld waarin je in alle vrijheid je netwerk aanlegt. In de multiplayermodus speel je samen met anderen of ga je juist de concurrentie met hen aan.

De tutorial leert je de basis van het spel. Erg intuïtief is deze tutorial echter niet, wat het spel vanaf het begin al lastig maakt.

Je beheert meerdere zaken in Cities in Motion 2. Eerst bouw je een transportsysteem op vanuit het niets, later breid je het uit. Uiteraard houd je rekening met alles wat invloed op je routes heeft.

In tegenstelling tot het eerste deel, speel je in Cities in Motion 2 niet in bestaande steden. Je bouwt zelf nieuwe steden in de map editor of gebruikt steden van andere spelers.

Besturing

Met de pijltjestoetsen beweeg je je door de stad. De besturing is daarmee eenvoudig en snel, maar de menu's zijn niet erg gebruiksvriendelijk. Je zoekt vaak lang naar de functie die je nodig hebt, wat erg frustrerend is.

Graphics

De graphics van Cities in Motion 2 zijn goed verzorgd en gedetailleerd. De steden zijn echt dynamische omgevingen: de tijd verstrijkt en dag en nacht wisselen elkaar af.

Conclusie

Cities in Motion 2 is een interessant vervolg op eerste deel. De karige tutorial en weinig intuïtieve menu's maken de game wat intimiderend voor beginners, maar voor gevorderde spelers en fans van bijvoorbeeld SimCity heeft Cities in Motion 2 genoeg te bieden.

Meeste downloads Utility games voor mac

Meer
Cities in Motion 2

Download

Cities in Motion 2

Beoordelingen about Cities in Motion 2